Artikkelarkiv

Vebjørn Sand, Guernica - et vendepunkt. Maleri /grafikk | 26. apr - 21. mai

Vi ønsker velkommen til utstillingen Individets valg – den største mønstringen av Vebjørn Sands bilder i Norge noensinne.Søndag 12. april kl.13:00 holder Vebjørn Sand en siste omvisning i utstillingen.
Les mer »

Ti gode grunner til å kjøpe kunst

Trenger du en god grunn for å kjøpe kunst? Her får du ti!
Les mer »

Guernica og ondskapens banalitet

Når maleren Vebjørn Sand tar for seg en av de største militære overgrepene i menneskets moderne historie, gjør han det med en impresjonistisk fargeskala, søte hundevalper og tøffe sportsbiler.
Les mer »

Ja takk, begge deler

Du kan betale i multimillionklassen for et verk av Takashi Murakami eller spandere noen hundrelapper for å eie streken hans på et par sko. Kunst og kommers går hånd i hånd i den japanske kunstnerens univers.
Les mer »

Thorvald Lund-Hansen - Tidsbroen

2.-19. mars 2017
Les mer »

Tidsbroen

Jeg har trukket meg tilbake i lange perioder for å følge hjertet og male det som kommer fra mitt indre, sier Thorvald Lund-Hansen. Nå er han omsider klar for å vise frem over 50 oljemalerier.
Les mer »

Thorvald Lund-Hansen // Tidsbroen - maleri, tegning, grafikk

2. mars åpner vi vår første utstilling med Thorvald Lund-Hansen. Gled deg til en vakker, klassisk og figurativ utstilling. Utstillingen åpnes av Vetle Lid Larsen
Les mer »

Tett på Unni Askeland

Unni Askeland er aktuell med sin mest personlige utstilling noensinne. Les Tommy Olssons møte med henne noen uker før.
Les mer »

Unni Askeland - er jeg fin nok for deg

9.-19. februar 2017
Les mer »

KLUBB torsdag 6. april

I dag er det først torsdag i ny måned og KLUBB torsdag.I dag gir vi 25 % rabatt på Cathrine Knudsens fine pledd, som egner seg like godt på påskefjellet som i sofaen hjemme. 25 % rabatt på to verk og 25 % bonus på alt fra Knudsen.
Les mer »