Artikkelarkiv

Eksklusivt på Fineart: Jakten på Nerdrum

Se "Jakten på Nerdrum" - en dokumentar-serie i seks episoder om Odd Nerdrums liv og arbeid. Serien dekker steder, malere, skulptører og filmskapere som inspirerte ham.
Les mer »

Jakten på Nerdrum - lansering av første episode | 19. april kl. 18.00

Velkommen til lansering av første episode av Jakten på Nerdrum, som er en dokumentar-serie i seks episoder om Odd Nerdrums liv og arbeid
Les mer »

Sverre Bjertnes & Odd Nordstoga // Kløyvd | 5. april kl. 18.00

Velkommen til til kunstsamtale og minikonsert!
Les mer »

Takashi Murakami - The moon over the ruined castle | 12. - 22. apr

Galleri Fineart er stolte over å presentere "The moon over the ruined castle". Vi har samlet Murakami gjennom flere år og er endelig klare for å presentere en soloutstilling basert på et bredt utvalg grafiske arbeider av den særegne kunstneren.
Les mer »

Mellom synergi og sabotasje

Syv år etter braksuksessen i New York er Bjarne Melgaard og Sverre Bjertnes tilbake med et nytt samarbeidsprosjekt som omfatter maleri, tegning og grafikk. Det har resultert i en utstillingstrilogi, og siste del utspiller seg på Galleri Fineart i Oslo.
Les mer »

Bjertnes/Melgaard - Selv om du står stille har du lov | 15. mar - 8. apr

Galleri Fineart er stolte over å kunne presentere samarbeidsutstillingen Selv om du står stille har du lov. Det sies at motsetninger tiltrekker hverandre. Sverre Bjertnes og Bjarne Melgaard utgjør i så måte det perfekte par.
Les mer »

Smykkelansering med Celine Gulset | 15. februar kl. 18.00

Galleri Fineart er stolt av å kunne presentere gullsmed og smykkedesigner Celine Gulsets uimotståelige arbeider.
Les mer »

Januarsalg i Galleri Fineart

Lørdag 13. januar braker det løs! For alle som er eller blir Fordelskunder i januar så spanderer vi enten rammen på bilder utstilt i galleriet eller gir et solid avslag på prisen!
Les mer »

Utstillingsåret 2017 i Galleri Fineart

Vi har lagt bak oss nok et fantastisk utstillingsår, takk til alle besøkende og kunsterne som besøkte oss i 2017. Se film her!
Les mer »

Cocktail-kunsthistorie

Dette er «cocktail-kunsthistorie» - akkurat nok kunnskap om en periode til å klare kunstpraten over en cocktail, og en stor nok sup til at du får lyst på mer. Til kildene! Ut og se, les og lær mer om post-impresjonismen.
Les mer »