Artikkelarkiv

Guernica og ondskapens banalitet

Når maleren Vebjørn Sand tar for seg en av de største militære overgrepene i menneskets moderne historie, gjør han det med en impresjonistisk fargeskala, søte hundevalper og tøffe sportsbiler.
Les mer »

Ja takk, begge deler

Du kan betale i multimillionklassen for et verk av Takashi Murakami eller spandere noen hundrelapper for å eie streken hans på et par sko. Kunst og kommers går hånd i hånd i den japanske kunstnerens univers.
Les mer »

Thorvald Lund-Hansen - Tidsbroen

2.-19. mars 2017
Les mer »

Tidsbroen

Jeg har trukket meg tilbake i lange perioder for å følge hjertet og male det som kommer fra mitt indre, sier Thorvald Lund-Hansen. Nå er han omsider klar for å vise frem over 50 oljemalerier.
Les mer »

Thorvald Lund-Hansen // Tidsbroen - maleri, tegning, grafikk

2. mars åpner vi vår første utstilling med Thorvald Lund-Hansen. Gled deg til en vakker, klassisk og figurativ utstilling. Utstillingen åpnes av Vetle Lid Larsen
Les mer »

Tett på Unni Askeland

Unni Askeland er aktuell med sin mest personlige utstilling noensinne. Les Tommy Olssons møte med henne noen uker før.
Les mer »

Unni Askeland - er jeg fin nok for deg

9.-19. februar 2017
Les mer »

Januarsalg i Galleri Fineart

Torsdag 5. januar braker det løs! Vi spanderer rammen* på alle innrammede bilder i galleriet, i tillegg har vi et storslått salg av over 200 innrammede bilder med 10% - 70% rabatt!
Les mer »

Unni Askeland - er jeg fin nok for deg

9. februar åpnet vi årets første separatutstilling i Galleri Fineart.Her ser du nye originalarbeider signert Unni Askeland, og det var selveste Christian Ringnes som sto for åpningen
Les mer »

Utstillingsåret 2016 i Galleri Fineart

Vi har lagt bak oss nok et fantastisk utstillingsår, takk til alle besøkende og kunsterne som besøkte oss i 2016. Se film her!
Les mer »