Artikkelarkiv

Pushwagner | Bergen | 26. august-24. september 2017

For første gang kommer Pushwagner til Bergen med en så stor utstilling.
Les mer »

Bjarne Melgaard - Utvalgte verk | 20. - 30 juli | Galleri Fineart Kragerø

Fineart tar med seg Bjarne Melgaard til sommergalleriet Galleri Fineart Kragerø.
Les mer »

KLUBB Fordel: Sommersalg i Galleri Fineart

Ut august har vi et storslått salg av over 200 innrammede bilder med opptil 70% rabatt, i tillegg får du 50% rabatt på glass og ramme
Les mer »

Inspirert av barnestreker

Når illustratør Gry Moursund skal utvikle sitt eget uttrykk, går hun gjerne tilbake i tid, til sine egne og andres barnetegninger.
Les mer »

Hundre års ensomhet

Når maleren Lars Lerin stiller ut sine akvareller på Haugar Vestfold Kunstmuseum i Tønsberg, er det med en dyptloddende melankoli og en maleteknikk som nærmest tar pusten fra deg.
Les mer »

Forvirring, vekst og patina

Cathrine Knudsen er opptatt av struktur og tydelige rammer for arbeidsdagen. Arbeidstiden i atelieret er fra 8.30 til 16.00 hver dag. Men gulvet på atelieret er et kaos av malingsflekker, rester av utskårede sjablonger og halvferdige malerier.
Les mer »

There you are - Pushwagner | 8. -18 juli | Galleri Fineart Kragerø

Fineart tar med seg Pushwagner sommergalleriet Galleri Fineart Kragerø. Det blir lansert 10 nye grafiske arbeider på denne utstillingen.
Les mer »

Årets sommerutstilling - Smak av Sommer + Folk av Morten Ramm

Sommeren flytter inn i Galleri Fineart, og hele galleriet bugner! 2 etasjer med kunst i alle prisklasser. Velkommen til oss.
Les mer »

Oppdageren

Når Alf Christian Hvaring trenger en pause fra kunsten, tar han gjerne med seg stjernekikkerten sin ut av byen for å skue utover himmellegemene. Da blir han ofte så inspirert at han må rett tilbake til atelieret.
Les mer »

Light on Pushwagner

Se bilder fra åpningen på Stord / 18. mai-1. juni 2017
Les mer »